De bedrijfsmotor van Smaakmakers Catering

De bedrijfsmotor van de Smaakmakers catering wordt aangedreven door een hard werkend team. Informeel doch professioneel anno 2022 staat het team graag met de laarzen in de modder. Een iedere heeft veel van de horeca en catering branche mogen zien, dit vormt nu de basis voor een gezellige en ongedwongen sfeer op uiteenlopende gelegenheden. Samen met de frisse en jonge horecatoppers die het team rijk is schenken zij graag de glazen vol en bedienen uw gasten met fantastische lekkernijen. 

De deftige en wisselende selectie van hapjes en drankjes biedt voor iedereen wat wils. Maar aangezien smaken nu eenmaal verschillen, luisteren zij graag naar uw persoonlijke ideeën. De keukenmeesters van de Smaakmakers bakken er graag voor u op los. Daag ze gerust uit. Daar houden zij van. 

Smaakmakers Catering laat zien dat verzorging, kwaliteit en professionaliteit in een sfeervolle en gezellige ambiance geen rib uit uw lijf hoeft te kosten. Het leven is al duur genoeg. Door vlotte communicatie en het behouden van korte lijnen geven zij binnen no-time antwoorden op uw vragen. Alle offertes gaan bij de Smaakmakers binnen 4 uur na uw aanvraag de deur al uit. Wel zo prettig, vindt u ook niet?

 

Contact met Smaakmakers Catering
Koen en zijn team staan u graag te woord onder het genot van een goede bak koffie. Het liefste zwart. Aangezien zij geen werktijden kennen, zijn zij zo flexibel als elastiek. Op een paar uur slapen na staan ze via de online chat, WhatsApp, mail of telefoon altijd voor u klaar.

[contact-form-7 id=”424″]

Chat openen