Photobooth of videobooth huren?

Koester hét Moment, Leg het vast!

Photobooth of videobooth huren?

Koester hét Moment, Leg het vast!

Een Photobooth mag niet ontbreken op uw evenement!

Huur een photobooth voor uw evenement!

De photobooth van de smaakmakers is de “eyecatcher” van uw evenement. 

Een feest is een belangrijke dag voor vele, een bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag. Allemaal moment die je graag vast legt. Met de photobooth van de Smaakmakers maakt u het hele feest ongelimiteerd foto’s. De photobooth is uitgerust met een unieke printer. Waardoor u alle foto’s op een personaliseerde fotostrip uitgeprint krijgt. Daarnaast ontvangt u na het feest alle foto’s digitaal. wel zo handig! Naast de photobooth ontvangt u gratis photobooth accessoires voor unieke en komische kiekjes!

Previous
Next

Beschikbaarheid opvragen ?!

Benieuwd of de Photobooth of de videozuil beschikbaar is op uw datum? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

Beschikbaarheid opvragen ?!

Benieuwd of de Photobooth of de videozuil beschikbaar is op uw datum? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

Previous
Next

Jullie bruiloft vastleggen met onze videozuil?

Iedereen kent het papieren gastenboek wel. Een beetje verouderd vindt u niet? Hoe leuk is het als al jullie gasten een videoboodschap voor jullie kunnen opnemen?! Met het videodagboek van de smaakmakers is dat mogelijk! Alle gasten kunnen op deze manier een persoonlijke boodschap voor jullie inspreken. Uiteraard ontvangt u alle video’s na de bruiloft digitaal. Tevens kunnen we de video’s ook aanleveren in een digitaal videoboek!

HUREN , ZO WERKT HET!

👍 ALL-IN Smaakmakers Photobooth

 • Photobooth
 • Gratis levering ( 25 km )
 • Gratis gepersonaliseerde foto strips
 • Opbouw & afbouw
 • Onbeperkt foto’s maken
 • Onbeperkt foto’s afdrukken
 • Gratis foto accessoires
 • Foto’s achteraf gratis digitaal aangeleverd
 • Installatie en afbouw door een van onze smaakmakers 

👍 ALL-IN Smaakmakers videozuil

 • Videozuil
 • Gratis levering ( 25 km )
 • Gratis gepersonaliseerde achtergrond
 • Opbouw & afbouw
 • Onbeperkt video’s maken
 • Gratis video accessoires
 • Video’s achteraf gratis digitaal aangeleverd  
 • Installatie en afbouw door een van onze smaakmakers 

Gepersonaliseerd ontwerp

De grafisch ontwerper van de Smaakmakers maakt een gepersonaliseerd ontwerp voor de afdrukken en de achtergrond van de photobooth. Dit doen wij geheel kosteloos en in overleg met u. Wilt u liever gebruik maken van een standaard ontwerp dat kan natuurlijk ook gratis.

Vervoer

Een photobooth of videozuil gehuurd, en nu? 
De Smaakmakers bezorgen en afhalen de photobooth of videozuil kosteloos in een straal van 25 km vanaf Andelst. Mocht het zo zijn dat u de photobooth of videozuil buiten deze straal geleverd wilt hebben, rekenen wij daar € 0,35 per kilometer voor. 

Op en afbouw

De medewerkers van de Smaakmakers hebben ruime ervaring met het op en afbouwen van de photobooth en videozuil. Dit gebeurt dan ook in alle rust en zonder u te storen. Wanneer de photobooth of videozuil klaar is voor gebruik zal de medewerker u nog een korte uitleg geven over het gebruik van de photobooth of videozuil

Bas van Akken <br>⭐⭐⭐⭐⭐
Bas van Akken
⭐⭐⭐⭐⭐
Read More
Wij hadden voor ons 5 jarige trouwdag het Italiaanse buffet besteld. Vanaf het bestellen tot het afhalen van de spullen zijn wij super tevreden. Leuke mensen, goede service en heerlijk gegeten. Zeker aan te bevelen!
Roos <br>⭐⭐⭐⭐⭐
Roos
⭐⭐⭐⭐⭐
Read More
Smaakmakerscatering is een prettige partij om mee samen te werken. Meedenkend, snelle service bij uitlevering, snelle ophaalservice. Heerlijk en goed georganiseerd Feest hebben ze ons bezorgd!
Rik_256 <br> ⭐⭐⭐⭐⭐
Rik_256
⭐⭐⭐⭐⭐
@Rik_256
Read More
Prima kwaliteit en goed op tijd geleverd. aanrader👍
Alex van Tellen <br> ⭐⭐⭐⭐⭐
Alex van Tellen
⭐⭐⭐⭐⭐
Read More
Een goede samenwerking met Smaakmakerscatering. Bestellen hier regelmatig eten en drinken voor onze gasten. Spijtig dat het nu tijdelijk niet meer kan door de corona.
Previous
Next

Beschikbaarheid opvragen ?!

Benieuwd of de Photobooth of de videozuil beschikbaar is op uw datum? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

Beschikbaarheid opvragen ?!

Benieuwd of de Photobooth of de videozuil beschikbaar is op uw datum? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

Veel gestelde vragen !

De Photobooth  en de Videozuil worden door een medewerker van de Smaakmakers op de gewenste plek op uw event geplaats en geïnstalleerd. Vanaf dat moment is de Photobooth en Videozuil klaar voor gebruik. Zowel de photobooth als de videozuil hebben een geïntegreerd touchscreen. Door de unieke software is het gebruik enorm gemakkelijk. 

Daarnaast zijn de photobooths uitgerust met een flitser, zodat er in elke ruimte een goede foto gemaakt kan worden. Echter is het wel beter voor de sfeer als er in de ruimte licht aanwezig is. 

Met enkele drukken op het scherm kunt u foto’s en video’s maken! De medewerker sluit de photobooth en de videozuil altijd aan op het internet om zo de foto’s en video’s in de cloud te kunnen opslaan.  Tevens is deze verbinding nodig voor de technische ondersteuning voor het geval dat er een storting optreed. 

Mocht er geen internet zijn, geen probleem de foto’s en video’s worden dan bij ons op kantoor van de harde schijf afgehaald. 

 

Daarnaast geeft de medewerker altijd nog een korte uitleg voor dat hij vertrekt, wel zo fij

De photobooth en videozuil nemen 1 vierkante meter in beslag. De photobooth heeft een hoogte van 1,80 M. hierdoor kan staat iedereen goed op de foto. De videozuil heeft een hoogte van 1,4 m. zo kunt u gemakkelijk een videoboodschap opnemen.

Wij proberen altijd zo goed mogelijk aan te passen aan uw gewenste breng en ophaal moment. Mocht het zo zijn dat u de photobooth of videozuil eerder op locatie wilt hebben om welke reden dan ook. Geen probleem, wij leveren de photobooth of videozuil ook voor het event begint.

De Photobooth en de Videozuil huurt u voor 6 uur. Dit is de gemiddelde tijd voor evenement. Binnen deze 6 uur heeft u voldoende tijd om gezamenlijk leuke video’s en foto’s te nemen. Duurt u event langer? Geen probleem, voor een kleine meerprijs kunt u de tijd uitbreiden. Wilt u de Photobooth of Videozuil langer huren, neem dan even contact op. Dan maken wij een passende offerte.

De photobooth print per fotosessie 2 strips uit. Deze kunt u aan de zijkant of aan de onderkant van de photobooth uitnemen. Mocht u meer strips per sessie willen, Dat kan!
Geef dit even aan tijdens uw aanvraag of bij uw online bestelling. Wij laten u dan de mogelijkheden weten.

Zowel de foto strips als het scherm van de Photobooth  en de Videozuil kunnen gepersonaliseerd worden. Wanneer u kiest voor een unieke uitstraling vragen wij u, een moodboard of een impressie aan te leveren met een aantal afbeeldingen. Daarnaast kunt u aangeven in welke lettertype u de boodschap op de strip wilt en welke lettertype er gebruikt mag worden op het scherm. Met deze gegevens maken wij een passend en uniek design voor uw gelegenheid.

Liever zelf de touwtjes in handen houden, dat kan. U mag natuurlijk ook altijd een zelf een ontwerp aanleveren.

Wilt u niet te veel tijd kwijt zijn aan het maken van een moodboard en het kiezen van de juiste lettertype. Wij hebben ook een breed aanbod aan mooie gestandaardiseerde ontwerpen.  

Daarnaast kunt u ook aangeven hoeveel foto’s u op de fotostrip wilt laten afdrukken. U heeft de keuze uit 3 of 4 verschillende foto’s op de strips. Echter gaat dit wel gepaard met het ontwerp en de bijhorende tekst.

Het aanleveren van uw ontwerp is erg gemakkelijk. Wij geven u het juiste formaat en de gewenste resolutie door. U kunt uw ontwerp daarna aanleveren als JPG of PNG bestand.
Deze bestanden mag u aanleveren via de mail. Wanneer wij het aangeleverde ontwerp hebben verwerkt zullen wij deze nogmaals bij u voorleggen voor de laatste check.

U kunt gemakkelijk de photobooth en videozuil online bestellen en met ideal afrekenen. Liever een offerte? Wij maken graag een vrijblijvende offerte met al uw wensen. Waarin wij alles netjes voor u verwerken. Mocht u ook interesse hebben andere diensten worden deze ook overzichtelijk verwerkt in de offerte. De gewenste datum wordt voor u gereserveerd voor 7 dagen. Wanneer de offerte is bevestigd door u, verzoeken wij de factuur binnen 14 dagen te voldoen.

De photobooth en videozuil werken beide op een stroom aansluiten van 220 V. Dit is een normale, reguliere stopcontact aansluiting. Voor het aansluiten van de photobooth en videozuil is het fijn als deze binnen 3 meter van het stopcontact worden geplaatst. Ook is een goede internet verbinding nodig om de foto’s en video’s op te kunnen slaan in de cloud. Tevens is de verbinding ook nodig voor de ondersteuning van ons technische team. Bij een onverhoopte storing. 

In de photobooth en videozuil zit gevoelige hardware en software. Deze kunnen helaas niet tegen vocht. Het is dus niet verstandig om de photobooth en videozuil buiten te plaatsen bij kans op regen.

HUUR DIRECT UW VIDEOZUIL OF PHOTOBOOTH

Previous
Next
Chat openen