Bruidstaarten

De perfecte bruidstaart voor uw bruiloft!

Samen met onze banketbakker zijn wij altijd opzoek naar de meest passende bruidstaart voor uw bruiloft!

Bruidstaarten

 Wij voorzien bruidsparen van al het banket voor het huwelijk. Wil je jullie gasten bijvoorbeeld petit-fours aanbieden, of genieten van een heerlijke bruidsijstaart?
Wij maken jullie bruidstaart op maat.

Omdat elke bruidstaart uniek is, hebben wij geen standaard tarief voor jullie bruidstaart. Wel kunnen wij een prijsindicatie geven wat de kosten ongeveer is per persoon.

Ijsbruidstaarten

Bijna alle bruidstaarten zijn ook verkrijgbaar in een ijsbruidstaart.
Wel moet er rekening gehouden worden met decoratie, zoals verse bloemen en vers fruit.  
De decoratie kan pas op het allerlaatste moment op de taart worden neer gelegd.

Prijs indicatie tussen de €5,95 en €8,95 per persoon

Beschikbaarheid opvragen ?!

Benieuwd of wij op uw moment beschikbaar zijn? Ons systeem controleert onmiddellijk de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

Stappenplan naar de perfecte bruidstaart!

 

Samen met onze banketbakker krijgen wij vaak de vraag hoe het bestellen van een bruidstaart nu precies in z’n werk gaat? Om hier wat duidelijkheid in te geven hebben wij samen een stappenplan voor jullie gemaakt. Zo weet je precies wat je te wachten staat. Uiteraard is ieder bruidspaar uniek en daarmee ook iedere bruidstaart. Voor ons is dat de uitdaging om jullie van zo goed mogelijk advies te voorzien en echt te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Zo weet je zeker dat je de bruidstaart krijgt die helemaal bij jullie past.

Doe inspiratie op

Kijk voor inspiratie op onze website, of het Instagram account van onze banketbakker om ideeën op te doen voor jullie bruidstaart. We krijgen van veel bruidsparen een foto vanaf Pinterest of Instagram doorgestuurd met het verzoek om zoiets te maken. Dit is vaak al een mooie aanzet om te komen tot de perfecte bruidstaart.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Raak niet in paniek, wij helpen graag!

Omdat elke bruidstaart uniek is, hebben wij geen standaard tarief voor jullie bruidstaart.
Een gemiddelde prijs van onze bruidstaarten zit per persoon meestal tussen de €5,95 en €8,90.

Maak een afspraak

 

Neem contact met ons op, door het contactformulier in te vullen of maak een vrijblijvende afspraak, je kunt ons ook bereiken door te bellen naar 06-40174590.

Bespreek je wensen

Tijdens het gesprek bespreken we jullie wensen. Wellicht hebben jullie al rondgekeken naar mooie bruidstaarten. Neem gerust je foto’s mee, zo word het voor ons alleen maar duidelijker wat jullie wensen zijn. Zo nodig zullen wij hierin advies geven. Wij willen graag zoveel mogelijk informatie hebben, zo kunnen we de taart helemaal aanpassen aan jullie trouwdag.

Wij hebben verschillende proefgebakjes voor jullie klaar staan met verschillende smaken, deze krijg je mee naar huis, zodat jullie deze samen kunnen testen. Wellicht dat hier jullie smaak tussen zit.
Is dat niet het geval?  Geen probleem, dan zoeken we net zo lang totdat we de juiste smaak gevonden hebben.

Wij maken jullie bruidstaart

Naar aanleiding van ons gesprek, sturen wij een vrijblijvende offerte op. Wanneer jullie akkoord gaan met ons aanbod gaan wij de bruidstaart voor jullie maken. Dit doen we vlak voor jullie bruiloft. Tot die tijd is het nog mogelijk om dingen te wijzigen. Lig je dus wakker van je keuze? Niet doen. Gewoon bellen en we bekijken jullie aangepaste wensen.

Geniet van jullie moment

En dan is daar dat moment waar je lang naar uit hebt gekeken. Het moment waar het allemaal om draait, jullie bruiloft. Je doet er alles voor om dit een mooie dag te laten worden. Met de Smaakmakers zijn jullie er zeker van dat wij er alles aan doen om jullie (en jullie gasten) te laten genieten van een perfecte bruidstaart die helemaal bij jullie past. Wij zorgen dat de bruidstaart op tijd op jullie trouw locatie aanwezig is. Geniet deze dag van de mooie en heerlijke taart. Alvast gefeliciteerd!

Wij maken jullie bruidstaart

Getrouwd zijn is eigenlijk net zo speciaal als trouwen, verras je man of vrouw  met een taart die er net zo uitziet als jullie bruidstaart? Dat zou toch geweldig zijn als dat kan? We hebben dan goed nieuws voor je. Het kan namelijk bij de Smaakmakers. Wij kunnen jullie bruidstaart namaken in een kleinere variant zodat je altijd nog eens kunt genieten van die heerlijke taart. Al smullend kun je dan weer eens terugdenken aan die mooie trouwdag., 

Beschikbaarheid opvragen ?!

Benieuwd of wij op uw moment beschikbaar zijn? Ons systeem controleert onmiddellijk de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

Chat openen