De smaakmakers in uw bedrijfsrestaurant!

De smaakmakers in uw bedrijfs-restaurant!

Zakelijke catering, professioneel en zonder zorgen

Gepersonaliseerde concepten

Unieke gepersonaliseerde kantine concepten naar wensen en behoeft van u en uw collega’s.

Professionele horecatoppers

De smaakmakers heeft alle horecatoppers zelf in dienst, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de bezetting.

Zero waste beleid

Met onze ruime ervaring binnen de bedrijfscatering kunnen wij de inkoopprocessen zo inrichten dat wij  “zero waste” garanderen.

onvoorziene omstandigheden

Door allround vakmensen op onze locaties kunnen wij inspringen op alle onvoorziene omstandigheden.

Zakelijke catering, professioneel en zonder zorgen
zakelijke catering voor uw bedrijfslocatie nodig? Klanten, collega’s en relaties zijn waardevol voor u? Goed voor de dag komen met uw bedrijfsrestaurant is het perfecte visitekaartje voor uw onderneming. Onze jonge en frisse horecatoppers zorgen voor een professionele en ongedwongen sfeer. Bediening met een brede lach en een rechte rug. Precies wetende wat de wensen en behoefte zijn voor uw klanten en collega’s.

De keukenmeesters van de Smaakmakers laten zich graag uitdagen. Naast onze waanzinnige selectie catering concepten, hapjes en drankjes gaan zij graag met uw persoonlijke wensen aan de slag. Over smaak valt namelijk niet te twisten. Dat begrijpen zij maar al te goed. Wij staan u graag te woord om van uw wensen een smakelijke en verrassend kantine concept te maken. Bel ons gerust. Wij sparren graag met u.
Bedrijfslocatie Kantine

Enthousiasten gasten

Enthousiasten gasten

De ervaring leert dat luxueuze bedrijfsrestaurants in Nederland een steeds groter succes aan het worden zijn. De gasten die aan de bedrijfsrestaurants van Smaakmakers Catering een bezoek brengen genieten van de vers bereide, ambachtelijke gerechten en de verhalen vol passie, aandacht en kennis van de mooiste producten.

Contact met Smaakmakers Catering

Bak koffie met Koen

Koen bekijkt graag gezamenlijk alle mogelijkheden voor uw unieke event. Het vertalen van ideeën en wensen naar een succesvol en smakelijke catering event vindt hij fantastisch. Door de frisse blik op zaken en een goede neus voor inschatten, weet hij exact wat er voor zowel kleine intieme als grotere evenementen nodig is. Samen met Koen een catering inplannen? Hij drinkt graag een bak koffie met u. 

Chat openen